Ništa od Zvezde: Maksimović potpisao za veliki grčki klub

Iako se spekulisalo da bi moga da pojača redove crveno-belih, on se odlučio za drugu destinaciju

21.03.2024. 12:45
  • Podeli:
Nemanja Maksimovic-65ad34319e3f7.webp Foto: Profimedia

Srpski reprezentativac Nemanja Maksimović i zvanično je novi igrač Panatinaikosa, a to je potvrđeno u klubu iz Atine, iako se spekulisalo da bi na leto mogao da dođe u Crvenu zvezdu.

Ugovor je potpisan na tri godine, a on će do kraja ove sezone nastupati za Hetafe, tim iz predgrađa Madrida.

Maksimović se tako pridružiti saigračima iz reprezentacije Srbije Filipu Mladenoviću i Filipu Đuričiću, koji sa velikim uspehom brane boje Panatinaikosa.

Podsetimo, nedavno je predsednik Hetafe Anhel Tores rekao da će Maksimović napustiti ovaj klub i da želi da se vrati u Srbiju ili negde bliže, ali na kraju je ipak odabrao Grčku.

"Maksimović ide na kraju sezone. U Španiji je već dugi niz godina i želi da se sa svojom porodicom vrati u svoju zemlju ili neku drugu zemlju koja je blizu Srbije", izjavio je predsednik Hetafea za španske medije.

Panatinaikos se trenutno nalazi na drugoj poziciji tabele grčkog šampionata sa tri boda manje od vodećeg AEK-a i imaju velikie ambicije u narednom periodu, a cilj je plasman u Ligu šampiona.

Inače, srpski reprezentativac je u Španiji od 2017. godine, prvo je nastupao jednu sezonu u Valensiji, da bi od 2018. igrač Hetafea i za njih je odigrao 94 utakmice i postigao česti gola.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()