"Niste mi verovali da imam posebne igrače": Matjaž Kek blistao posle osvojenog boda protiv Danske

Fudbalske reprezentacije Slovenije i Danske odigrale su u Štutgartu bez pobednika (1:1) u grupi C

16.06.2024. 22:04
  • Podeli:
matjaž kek, 16 jun 2024 - foto Reuters-666f3a38d6b88.webp Foto: Reuters

Selektor fudbalske reprezentacije Slovenije Matjaž Kek izjavio je večeras da je njegov tim zasluženo osvojio bod protiv Danske u meču prvog kola grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Fudbalske reprezentacije Slovenije i Danske odigrale su ranije danas u Štutgartu bez pobednika, 1:1. U drugom meču prvog kola grupe C večeras će igrati Srbija i Engleska.

"Zaslužili smo bod. Niste mi verovali da imam posebne igrače. Emocije nekada rade u jednom, a nekada u drugom smeru. Umesto da nas povuku nazad, krenuli smo da damo gol", rekao je Kek za RTV Slovenije.

On je čestitao fudbalerima Slovenije na igri na meču protiv Danske.

"Nismo u svim situacijama bili najbolji. Na kraju smo nagrađeni za sve dobro što smo uradili na terenu. Dobili smo i energiju sa tribina. Bila je ovo prava evropska utakmica", istakao je Kek.

Slovenija će 20. juna u drugom kolu grupe C igrati protiv Srbije, dok će se Danska sastati sa Engleskom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()