Niz sastanaka na kongresu UEFA: Delegacija FSS prestavila planove Čeferinu i Infantinu

Novo rukovodstvo FSS upoznalo je zvaničnike UEFA i FIFA sa planovima za naredni mandatni period.

05.04.2023. 14:33
  • Podeli:
delegacija fss-642d6a1462663.webp Foto: FSS

Tročlana delegacija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) prisustvuje Kongresu Evropske fudbalske unije (UEFA), koji se održava u Lisabonu.

"Potpredsednici FSS Branislav Nedimović i Janoš Žemberi i generalni sekretar Jovan Šurbatović su ispred naše fudbalske organizacije dali glas za novi četvorogodišnji mandat na mestu prvog čoveka UEFA Aleksandru Čeferinu", saopšteno je iz FSS.

Izbor predsednika UEFA bila je samo jedna od tački dnevnog reda 47. Kongresa UEFA.

"Delegati su usvojili Izveštaj predsednika i Izvršnog komiteta UEFA za period 2021/22. kao i Finansijske izveštaje za isti period", dodaje se u saopštenju FSS.

Predstavnici FSS su imali brojne sastanke na Kongresu UEFA u Lisabonu.

"Čelni ljudi FSS imali su odvojene sastanke sa Čeferinom, predsednikom FIFA Đanijem Infantinom, generalnim sekretarom UEFA Teodorom Teodoridisom i direktorom Nacionalnih federacija UEFA Zoranom Lakovićem oko novih projekata i potencijalne kandidature Srbije za domaćinstvo nekog velikog takmičenja mlađih kategorija u uzrastu do 20, 21 godine", dodaje se u saopštenju UEFA.

Novo rukovodstvo FSS upoznalo je zvaničnike UEFA i FIFA sa planovima za naredni mandatni period. 

"Nedimović, Žemberi i Šurbatović imali su čitav niz bilateralnih sastanaka sa drugim nacionalnim savezima. Čeferin i Infantino su još jednom čestitali novom predsedniku FSS Draganu Džajiću, kao i potpredsednicima Nedimoviću i Žemberiju i novom rukovodstvu, na izboru i pružili su snažnu podršku u realizaciji zajedničkih projekata koji će uskoro biti prezentovani javnosti", zaključuje se u saopštenju FSS.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()