Nova bomba u srpskom fudbalu: Vratio se bivši reprezentativac kojeg su povezivali s Partizanom

Jagoš Vuković stiže u klub sa Novog Beograda

02.10.2023. 20:50
  • Podeli:
fudbal_lopta-641d7564a0550.webp Foto: Pixabay

Bivši fudbaler Crvene zvezde, PSV-a i mnogih drugih, kao i nekadašnji reprezentativac Srbije, Jagoš Vuković, postao je novi igrač IMT-a, objavio je klub sa Novog Beograda.

Jagoš Vuković je slobodan agent od aprila 2022. godine, kada mu je istekao ugovor sa ekipom u Kini, posle čega nije pronašao novi angažman. Tada se za njegove usluge interesovao i Partizan, ali, crno-beli nisu dobili pozitivan odgovor od bivšeg omladinca Crvene zvezde.

On je u međuvremenu viđen i na Marakani pre jedne utakmice, čime je praktično i dao "odgovor" crno-belima.

Sada, godinu i po dana kasnije, Vuković je postao novi fudbaler IMT-a.

"Jagoš dolazi u naš klub kao slobodan igrač, bivši reprezentativac naše zemlje ima veoma bogatu karijeru. Nastupao je za PSV, Rodu, Konjaspor, Helas Veronu, Olimpijakos i mnoge druge timove. Igra na poziciji centralnog beka, a ugovor je potpisao na godinu dana", stoji u saopštenju IMT-a.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()