Nova provokacija: Izbačeni novinar sa Kosova se ujedinio sa Albancem koji je vređao Srbe

Da li ovome ima kraja?

22.06.2024. 16:16
  • Podeli:
novinar sa tzv. Kosova instagramArlind Sadiku-6676dca29348a.webp Foto: Instagram Arlind Sadiku

Novinar sa tzv. Kosova, Arlind Sadiku, koji je nedavno izazvao kontroverze provociranjem navijača i pokazivanjem albanskog orla, zajedno se fotografisao sa kažnjenim vezistom Albanije, Mirlindom Dakom.

Daku se suočava sa kaznom od strane svog kluba Rubina nakon što je posle meča sa Hrvatskom skandirao pogrdno na račun Srbije i Severne Makedonije zajedno sa albanskim navijačima.

Fotografija koju su zajedno napravili izazvala je dodatnu pažnju javnosti, a Sadiku je uz fotografiju poslao poruku.

"Svako greši, ali uprkos tome, nikada nemoj poniziti svog čoveka pred strancima! Sa ovim dresom, navijaću protiv Španije. Napred Albanija".

 Sadiku je ostao bez akreditacije, ali uprkos tome ne odustaje od praćenja Evropskog prvenstva.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()