Nova sezona, stari problemi: Tuhel prvi u redu za klupu Junajteda

Zbog loših rezultata, engleski mediji imaju spreman spisak potencijalnih naslednika Ten Haga.

07.10.2024. 18:30
  • Podeli:
tuhel-663cc256e81c2.webp Foto: AP Photo/Manu Fernandez

Mančester junajted nije na najbolji način započeo sezonu i lako bi zbog toga ceh mogao da plati strateg, Erik ten Hag. Ukoliko do tog poteza dođe, engleski mediji imaju spreman spisak potencijalnih naslednika.

Tako je na vrhu liste Tomas Tuhel, koji je navodno najbliži tome da preuzme Crvene đavole. Bivši trener Bajern Minhena i Čelsija se pominjao i tokom leta kao opcija, čak su i vođeni razgovori, ali nije došlo do konačnog dogovora.

Nije poznato šta je tačno sprečilo dolazak Tuhela na Old Traford, a što se ostalih kandidata tiče to su mahom treneri koji već imaju angažmane.

Ukoliko do dogovora ne dođe sada, uprava slavnog kluba je spremna da kao prelazno rešenje dovede nekadašnjeg Ten Hagovog pomoćnika, Ruda van Nisterloja.

Sve bi mnogo jasnije moglo da bude sredinom sedmice, pošto je za utorak zakazan sastanak uprave i aktuelnog trenera, pa bi jedna od tema mogao da bude i učinak do ovog momenta. A on glasi, da Junajted ima osam bodova dok je mogao da osvoji 21 na sedam mečeva u Premijer ligi i da zauzima 14. poziciju na tabeli.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()