Nova-stara želja kapitena: Markinjos želi dres PSŽ-a do 2027. godine

Markinjos je sa PSŽ-om osvojio 26 trofeja.

02.01.2023. 20:17
  • Podeli:
Tan2022-12-2821270972_9 Markinjos AP PhotoThibault Camus-63b2f3e739cfd.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Thibault Camus

Fudbaler Pari Sen Žermena Brazilac Markinjos potvrdio je danas da se nada da će uskoro da produži ugovor sa šampionom Francuske, prenosi "Ekip".

Markinjos (28) je u PSŽ stigao 2013. godine iz Rome, a pre toga je igrao za Korintijans. On je trenutno kapiten pariskog kluba, a ima ugovor sa PSŽ-om do 30. juna 2024. godine.

"Pregovori u vezi produženja ugovor sa PSŽ-om dobro napreduju", rekao je Markinjos za "Ekip".

Izvor blizak pregovorima preneo je za francuske medije da je jedino ostalo da se PSŽ i Markinjos dogovore u vezi dužine novog ugovora. 

Očekuje se da Brazilac ostane u Parizu do 2027. godine.

Markinjos je sa PSŽ-om osvojio 26 trofeja. 

On je igrao za reprezentaciju Brazila na nedavnom Svetskom prvenstvu u Kataru. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()