Novi Argentinac na pragu Crvene zvezde

Odbrambeni igrač River Plejta trebalo bi već naredne nedelje da stigne u Beograd

13.01.2023. 18:50
  • Podeli:
Aleks Vigo-63c199a17650f.webp Foto: Profimedia

Aleks Vigo bi, uskoro, mogao da pojačatim Crvene zvezde, tvrdi argentinski sportski novinar Cesar Luis Merlo

Prema njegovim tvrdnjama uprava beogradskog tima i argentinskog River Plejta pripremaju potrebnu dokumentaciju za pozajmicu Viga, a po postignutom dogovoru Crvena zvezda bi na kraju sezone imala pravo preče kupovine ako bude zainteresovana za ovog igrača.

Merlo čak navodi da bi ovaj 23-godišnji odbrambeni igrač trebalo da stigne u Beograd na lekarske preglede i potpisivanje ugovora već sledeće nedelje. 

Aleks Vigo je rođen 28. aprila 1999. godine, a profesionalnu karijeru je deset godina stvarao u Kolonu na čijoj Akademiji je počeo da igra fudbal 2009. U februaru 2021. godine, prešao je u River Plejt, a prvu godinu ugovora proveo je na pozajmici u Indepedijenteu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()