Novi detalji ubistva u Atini: Krvave noževe imali Hrvat i Albanac, sumnjiće se i trojica Grka

Jedan od njih se hvalio da je učestvovao u napadu na navijače AEK-a

11.08.2023. 11:32
  • Podeli:
Aek navijači tanjug ap Petros Giannakouris-64d4d1f551bf8.webp Foto: Tanjug/Ap/Petros Giannakouris

Nastavlja se istraga huliganskog sukoba Bed Blu Bojsa i grčke grupe Gejt 13 , u kom je od uboda nožem smrtno stradao 29-godišnji Mihalis Kacuris, navijač AEK-a.

U pritvoru je većina huligana koji su učestvovali u tuči i njihov izlazak pred sudiju očekuje se ovih dana. 

Uhapšeno je preko 100 ljudi, a grčki mediji pišu kako je policija među njima uspela da izdvoji petoricu osumnjičenih za ubistvo.

Među njima su Hrvat, Albanac i tri Grka. Grčki portal "Newsit" piše kako su kod Hrvata i Albanca u trenutku hapšenja nađeni noževi na sklapanje na kojima je bila krv.

Oni su zbog toga odmah odvojeni od ostatka uhapšenih u blizini AEK-ovog stadiona. Od trojice Grka dvojica su 27-godišnjaci. Svi imaju pozamašan policijski dosije.

Jedan od njih je ranije koristeći nož počinio pljačku, dok je drugog Grka policija uhapsila dan posle sukoba, jer se na društvenim mrežama hvalio da je učestvovao u napadu na AEK-ove navijače.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()