Novi dolazak u Torino: Juventus našao alternativu za Vlahovića

Žele da rastarete srpskog napadača

02.07.2024. 16:25
  • Podeli:
vlahovic-664607084d4a8.webp Foto: AP Photo/Gregorio Borgia

Srpski fudbaler Dušan Vlahović će biti centralna figura Juventusa i naredne sezone.

Nema dileme, transfer nije opcija, ali Stara dama želi da rastereti srpskog napadača i pronađe igrača koji bi mogao da pomogne.

Kako prenosi Tutosport, Juventus je etiketirao Matea Retegija kao primarnu metu.

Transfer će biti još realniji ukoliko Arkadijuš Milik napusti Torino, kao što se očekuje da će se desiti u letnjem prelaznom roku.

Pored napadača Đenove, jedna od opcija je Armando Broja iz Čelsija – za kojeg se Juve takođe raspituje.Albanski napadač se spominje kao igrač koji bi stigao na pozajmicu, dok bi Retegi došao uz dugoročan potpis.

Postoji i hipoteza povratka Alvara Morate u Juventu, ali za sada je to daleka opcija.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()