Novi junak BiH slavio gol i ramazan: Postim, vera mi je na prvom mestu

Gol protiv Islanda slavio je dizanjem dresa ispod koga je nosio majicu sa ramazanskom čestitkom

24.03.2023. 18:55
  • Podeli:
amer dedic reuters-641db0b23de0d.webp Foto: Reuters

Amar Dedić (20) , mladi i sjajni, nezamjenjivi desni bočni fudbaler Salzburga, iste epitete dobio je u četvrtak veče i u reprezentaciji Bosne i Hercegovine, i to nakon samo treće utakmice odigrane za seniorsku nacionalnu ekipu.

BiH je u Zenici pobedila Island (3:0) na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024., a nakon što je Dedić učestvovao u akcijama za prva dva gola koje je postigao Rade Krunić, sam je sjajno dao treći, i to udarcem slabijom, levom nogom šutom van kaznenog prostora.

Dedić je gol slavio tako da je podigao dres i pokazao ispod njega majicu na kojoj je napisao ramazansku čestitku. 

Posle utakmice je otkrio da je odigrao savršen meč iako je postio na dan utakmice. 

"Postio sam, vera mi je broj 1 u životu", otkrio je Dedić za sportsport.ba.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()