Novi Pazar lako do tri boda u Surdulici

Radnik će se gotovo izvesno naredne sezone takmičiti u nižem rangu srpskog fudbala

27.04.2024. 18:15
  • Podeli:
nikola sreckovic-662d2456349a2.webp Foto: FK Novi Pazar

Fudbaleri Novog Pazara pobedili su u Surdulici ekipu Radnika rezultatom 4:1 u utakmici drugog kola plej-aut faze Superlige Srbije.

Radnik je pred početak plej-auta Superlige Srbije takmičenje u regularnom delu prvenstva završio pobedom nad kruševačkim Napretkom, ali se brzo vratio starim navikama, prethodnog vikenda izgubio u Nišu, a danas i od Novog Pazara na svom terenu.

Adešina Adetunđi Razak je već u 25. minutu načeo mrežu Radnika, a šest minuta kasnije bilo je 2:0 nakon pogotka Nikole Srećkovića.

Ni u drugom poluvremenu nije gostima trebalo dugo da uvećaju prednost, pošto je u 61. minutu gol pogodio Dragan Bojat.

Deset minuta kasnije na semaforu je pisalo 0:4, a za to se pobrinuo Srećković svojim drugim golom na utakmici.

Počasni pogodak za Radnik postigao je sa bele tačke Borko Duronjić u 82. minutu, kada je pitanje pobednika već bilo rešeno.

Odavno prežaljeni Radnik će se gotovo izvesno naredne sezone takmičiti u nižem rangu srpskog fudbala, dok je Novi Pazar osvojio 39. bod i izbio na deveto mesto na tabeli, od kojeg u plej-autu dalje neće ni moći.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()