Novi peh za Barselonu pred Ligu šampiona: Da li će Lopez biti spreman Zvezdu?

Klub iz Katalonije u problemima

17.09.2024. 17:45
  • Podeli:
Fermin Lopez-64edf8f1dc63d.webp Foto: Profimedia

Nakon što se povredio Dani Olmo njegovo mesto će zauzeti Fermin Lopez, ali je i drugi Barsin reprezentativac doživeo novu povredu. On je danas  odradio deo treninga sa ekipom, ali je doživeo novu povredu mišića zbog koje ga čeka višenedeljna pauza.

 Trebao je da dobije zeleno svetlo za povratak najkasnije naredne nedelje, ali će sada njegov povratak biti pomeren za sigurno mesec dana.

Ovo je posledica i toga što je Fermin Lopez jedini igrač koji je nastupao i za reprezentaciju Španije na Evropskom prvenstvu i na Olimpijskim igrama.

Slično je uradio i Pedri leta 2021. godine, kada je počeo njegov košmar, a u Barsi se nadaju da to neće biti slučaj i sa Ferminom.

Ako na ovo dodamo da je i dalje van stroja Frenki de Jong, čiji je datum povratka i dalje u magli, te uz povredu Danija Olma, onda je Barsa baš u problemu pred gostovanja Monaku i Viljarealu do kraja ove nedelje. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()