Novi problem za Piksija pred Crnu Goru i Mađarsku: Orlove napustio još jedan igrač

Nova povreda

10.10.2023. 15:08
  • Podeli:
Tan2023-09-0614483235_0 dragan stojković piksi foto vladimir šporčić-64f880a9bc827.webp Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Grupi povređenih igrača na koje selektor Srbije Dragan Stojković ne može da računa zbog povrede u utakmicama protiv Mađarske i Crne Gore prodružio se i Mihailo Ristić.

Foto: Celta/X

"U poslednjim minutima utakmice koje je odigrao za svoj klub u nedelju, pri nezgodnom pokretu osetio je bol sa unutrašnje strane kolena. Jutros je imao klinički pregled i magnetnu rezonancu posle čega je konstatovano istegnuće unutrašnjeg bočnog ligamenta kolena, usled čega će morati da prođe kroz proces oporavka koji će trajati najmanje od sedam do deset dana", rekao je doktor A tima Srbije Dejan Aleksandrić.

Ristić je napustio SC FSS, pozdravio se sa selektorom Stojkovićem, stručnim štabom i saigračima kojima je poželeo sve najbolje i maksimalan uspeh u narednim utakmicama.

Pre ove vesti jasno je bilo da pod nacionalnim grbom neće biti Dušana Vlahovića koji nije mogao zbog povrede da nastupi ni za svoj Juventus u minuloj rundi Serije A.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()