Novi rekord fantastičnog Kristijana Ronalda: Prestigao Gerda Milera

Gol koji je Portugalac postigao neodbranjiv je za svakoga

01.08.2023. 10:17
  • Podeli:
cristiano ronaldo reuters-646db28456cf9.webp Foto: Reuters

Kristijano Ronaldo je nastavio da pomera granice i postavlja rekorde. Iako ima 39 godina i dalje je nezaustavljiv za protivničke odbrane.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena postigao je gol u pobedi njegovog Al Nasra nad Monastirom (4:1). Ne bi to bilo ništa čudan, ali pogodak sjajnog Portugalca bio je istorijski.

Naime, on je u 74. minutu glavom matirao rivala i tako postao igrač sa najviše datih golova glavom (145). Prestigao je Gerd Milera (144), na trećem mestu je Španac Karlos Santiljana (125) i slavni Pele (124).

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()