Novi skandal trese EURO: Isplivao šokantan snimak Belgijanaca - vezista najavio da će "polomiti" Mbapea

Fudbalski savez hitno reagovao

30.06.2024. 14:16
  • Podeli:
mbape fransuska-667a6679869d0.webp Foto: AP Photo/Hassan Ammar

Pred veliki derbi osmine finala Evropskog prvenstva između Francuske i Belgije (ponedeljak 18.00) pojavio se snimak koji je podigao veliku prašinu, a u glavnoj ulozi bio je Amadu Onana. Naime, vezista Evertona i komičar Pablo Andres želeli su na duhovit način da najave pomenuti meč, ali...

Na početku snimka komičar je zapevao:

"Ko će da sruši  Mbapea?"

Usledio je odgovor veziste:

"Amadu Onana!"

Snimak je razbesneo javnost u Francuskoj. Mediji u toj zemlji osuli su paljbu po Belgijancima, pa je Fudbalski savez Belgije odlučio da izbriše sporan snimak.

"Video je trebalo da bude duhovit, ali smo ga u međuvremenu skinuli sa interneta", rekao je portparol reprezentacije Stefan van Lok.

Ipak, snimak je postao viralan.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()