Novi šok u srpskom fudbalu: Nemanja Vidić napušta Skupštinu FSS

On je razočaran situacijom u srpskom fudbalu

30.06.2024. 16:35
  • Podeli:
Nemanja Vidić_Foto Mateja Stanisavljević ATAImages-63fca6feca66c.webp Foto: Mateja Stanisavljević / ATAImages

Legenardni srpski fudbaler Nemanja Vidić nalazi se na korak do odluke o povlačenju iz Skupštine Fudbalskog saveza.

Bivši igrač Mančester junajteda će u narednim danima zauzeti i konačan stav o svrshishodnosti članstva u najvišem telu domaćeg fudbala, saznaje Sport klub.

Vidić je razočaran celokupnom slikom srpskog fudbala, poslednjim porukama posle neuspeha na Prvenstvu Evrope i ne želi ni na jedan način da učestvuje, niti bude deo ružnih priča, iako kao delegat praktično nema uticaj.

Pre mesec dana, on se pojavio na Skupštini u Staroj Pazovi, međutim, ni tada nije dobio signal da postoji nada za oporavak najpopularnijeg sporta. Poslednja dešavanja samo su ubrzala odluku legendarnog fudbalera da se povuče iz najvišeg tela.

Zvanično, kao delegat ubskog Jedinstva, Nemanja Vidić postao je član Skupštine FSS pre 20 meseci.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()