Novo kolo Superlige Srbije: Zvezda gostuje Javoru, Partizan dočekuje Radnički

Prvo mesto na tabeli SLS drži Crvena zvezda sa 60 bodova, dok je Partizan drugi sa 49.

22.02.2023. 13:40
  • Podeli:
Tan2023-02-0417160705_6 Aleksandar Pešić Strahinja Aćimović foto-63f60d16c78e7.webp Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

U naredna četiri dana biće odigrane utakmice 23. kola fudbalske Superlige Srbije, a sutra su na programu mečevi Napredak - Radnički (Niš) i Voždovac - Mladost Lučani.

Utakmica između Napretka i Radničkog biće odigrana sutra od 14.30 sati u Kruševcu, a dva časa kasnije u Beogradu će igrati Voždovac i Mladost.

U petak od 16 sati u Novom Sadu će se sastati Vojvodina i Radnik, a u Beogradu će od 18 časova igrati Čukarički i Kolubara.

Lider Superlige Srbije i aktuelni šampion, Crvena zvezda će u subotu od 14 sati gostovati Javoru u Ivanjici, a dva sata kasnije TSC će na svom terenu dočekati Spartak

Novi Pazar će od 18 časova igrati sa ekipom Mladosti iz Lučana.

Poslednji meč, 23. kola SLS na programu je u nedelju od 16.30 časova, a Partizan će u Beogradu dočekati kragujevački Radnički.

Prvo mesto na tabeli SLS drži Crvena zvezda sa 60 bodova, dok je Partizan drugi sa 49.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()