Obavezao se na petogodišnju saradnju: Rafa Marin potpisao za Napoli

On je iz Reala stigao za 12 miliona evra

10.07.2024. 21:40
  • Podeli:
rafa marin AP PhotoJose Breton-668ee1af58972.webp Foto: AP Photo Jose Breton

Španski fudbaler Rafa Marin novi je član Napolija, saopštio je danas italijanski klub.

Kako je saopšteno, 22-godišnji štoper je stigao u klub sa stadiona "Dijego Armando Maradona" iz Reala za 12 miliona evra, a sa čelnicima Napolija potpisao je petogodišnji ugovor. 

Čelnici Reala su u ugovor ubacili otkupnu klauzulu prava preče kupovine, pa doskorašnjeg mladog reprezentativca Španije mogu da vrate u Madrid za 25 miliona evra 2026. godine, a za 35 miliona 2027. 

Prethodne sezone je Marin, koji je dete Reala i član kluba od 16. godine, igrao za Alaves kao pozajmljen igrač.

Marin je drugo pojačanje Napolija u današnjem danu, pre njega je u klub stigao Leonardo Spinacola. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()