Obe ekipe prošle dalje: Rumuni i Slovaci odigrali nerešeno za veliko slavlje u Frankfurtu

Rumunija ide dalje kao prva u grupi

26.06.2024. 19:54
  • Podeli:
AP Photo/Themba Hadebe Foto: AP Photo/Themba Hadebe
AP Photo/Themba Hadebe

Fudbaleri Slovačke i Rumunije odigrali su nerešeno 1:1, u meču 3. kola Evropskog prvenstva u Frankfurtu.

Mnogo se pričalo da će dve selekcije namerno odigrati nerešeno kako bi i jedni i drugi prošli u nastavak takmičenja. Iz tog razloga, iz vrha UEFA bili su prisutni na stadionu u Frankfurtu.

I jednoj i drugoj ekipi ovaj rezultat odgovara.

Od 24. minuta, Slovaci su poveli kada je Juraj Kucka centrirao, a Ondrej Duda skočio između dvojice rumunskih fudbalera i savršeno se poklonio ispred Nice sa 1:0 na semaforu.

Nismo gledali previše propuštenih prilika, ali jesmo videli još jedan gol kada je Janis Hadži pretrčao Davida Hancka, a ovaj ga pipnuo taman toliko da napadač  Rumunije padne i dobije penal.

Razvan Marin je izveo savršen udarac sa bele tačke, pod prečku za izjednačenje. U 52. minutu Lukaš Haraslin je pokušao da iznenadi Nicu, ali neuspešno.

Kao i početak, spor ulaz u drugo poluvreme dva tima. Najpre je Marin pokušao da bude heroj nacije i donese joj preokret. Snažno je šutirao iz mesta, ali Dubravka brani.

U nastavku akcije Draguš šutira iskosa, tik iznad prečke. Još jednom se Haraslin našao u šansi.

Probio je po levoj strani i šutirao u dalji ugao. Tik pored stative je prošla ta lopta.

U nastavku se ništa zanimljivo nije dešavalo, oba tima su bila bezidejna, i kao da su jedva čekali da se meč završi.

Rezultat na kraju meča je ostao 1:1.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()