Objavljen raspored Superlige Srbije: Zvezda čeka Vojvodinu, Partizan gost TSC-u

Nova sezona zvanično počinje u petak 28. jula

24.07.2023. 19:04
  • Podeli:
Busnic-Ivanic-vojvodina crvena zvezda-64beaec7b8eab.webp Foto: FK Vojvodina

Nedugo nakon informacije da je Kolubara izbačena u Srpsku ligu i da će Superliga Srbije i dalje imati 16 članova, izašao je i zvaničan raspored za sezonu 2023/24.

Šampion FK Crvena zvezda će u 1. kolu novog takmičenja, koje počinje već za vikend, igrati protiv Vojvodine , dok će Partizan na noge vicešampionu TSC-u. Čukarički će prvo kolo igrati kao domaćin i ugostiće Radnički iz Niša.

Nova sezona zvanično počinje u petak 28. jula, dok će prvi večiti derbi u sezoni biti odigran u okviru 9. kola u Humskoj. Po rasporedu 27. septembra. Drugi na Marakani na programu je 2. marta.

Zvezda će u drugom kolu dočekati Napredak, dok će derbi biti odigran u Novom Sadu kada će Vojvodina dočekati Partizan.

Srpski šampion će u trećem kolu gostovati u Lučanima, pa čeka Spartak, ide Voždovcu na noge u 5. kolu. protiv Čuke će gostovati u 7. kolu, zatim putuju u Bačku Topolu i onda na noge Partizanu u Humskoj.

Partizan će prvi meč na domaćem terenu igrati 12. avgusta u okviru 3. kola, kada im u goste dolazi Radnički iz Niša. Potom će crno-beli gostovati u Kragujevcu, dočekati Javor, a do derbija imaju još utakmice sa IMT-om, Radnikom i Železničarom.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()