Od kada je došao u Zvezdu ništa mu ne ide na ruku: Ado dobio malariju

Vladan Milojević mu je dozvolio duži boravak kod kuće

16.01.2024. 11:24
  • Podeli:
Edmundo Ado foto Dusan Milenkovic:ATAImages-6492ec3320b82.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Edmund Ado nije dobio priliku kod trenera Baraka Bahara, iako je u Crvenu zvezdu , stigao kao dugo traženo pojačanje kad i izraelski trener. Sigurno se radovao kada je došlo do promene trenera, ali mu se Vladan Milojević nije posrećio - reprezentativac Gane nije među putnicima za pripreme na Kipru jer je tokom odmora dobio malariju, prenosi "Sportski žurnal". 

Novi šef struke crveno-belog tima, u želji da se igrač na kog računa što pre oporavi, dozvolio mu je duži boravak u Gani, gde se i zarazio.

To je razlog što Ado nije bio na prozivci. Plan je da u ponedeljak dođe u Beograd, ali je u obavezi da donese svu lekarsku dokumentaciju i potvrdu da je zdrav. Oporavak od malarije, posle perioda inkubacije, zahteva mirovanje i poseban režim, pa nije isključeno da će Zvezdin zadnji vezni propustiti dve nedelje priprema na Kipru. 

Za bivšeg igrača Šerifa i Spartaka iz Subotice slede dodatni pregledi u Beogradu, a ako bude sve kako treba doktori će odrediti datum povratka na teren i to na individualne treninge.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()