Odlazak iz Porta nakon četiri godine: Evanilson nastavlja karijeru u Bornmutu

Engleski klub je pristao da plati Portu obeštećenje od 47 miliona evra

15.08.2024. 17:00
  • Podeli:
evanlison profimedia-66be16751d040.webp Foto: Profimedia

Dosadašnji fudbaler Porta i brazilski reprezentativac Evanilson nastaviće karijeru u Bornmutu, prenose britanski mediji. 

Evanilson bi tokom dana trebalo da doputuje u Englesku, a onda će posle lekarskih pregleda da potpiše višegodišnji ugovor sa Bornmutom.

Engleski klub je pristao da plati Portu obeštećenje od 47 miliona evra sa bonusima, a portugalski klub će zadržati pravo na deset odsto od narednog transfera brazilskog igrača.

Evanilson (24) je u Porto stigao 2020. godine. On je prošle godine za Porto odigrao 42 meča i postigao je 25 golova. Za reprezentaciju Brazila debitovao je ove godine.

Bornmut će u subotu u prvom kolu Premijer lige gostovati Notingem Forestu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()