Odlazak na pozajmicu: Iz Rome prešao u Fjorentinu da bi izborio mesto u reprezentaciji

Za nacionalni tim nastupio je na 44 meča i postigao 12 golova

01.02.2024. 23:15
  • Podeli:
Andrea Beloti-65bb7f9e143a9.webp Foto: Massimo Paolone /LaPresse via AP/Tanjug

Fudbaler Rome Andrea Beloti (30) igraće do kraja sezone na pozajmici u Fjorentini, saopštio je klub iz Firence.

Italijanski mediji su objavili da Fjorentina nema obavezu da na kraju sezone otkupi Belotijev ugovor od rimskog kluba. On je otišao iz Rome zbog male minutaže, pošto želi da izbori mesto u reprezentaciji Italije na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Beloti je u Romu stigao 2022. godine u Torina, a pre toga je igrao za Palermo i Albinolefe. Ove sezone je odigrao 16 utakmica za Romu i postigao šest golova.

Sa reprezentacijom Italije je osvojio Evropsko prvenstvo 2021. godine, a za nacionalni tim Azura nastupio je na 44 meča i 12 puta se upisao u listu strelaca.

Fjorentina se nalazi na šestom mestu na tabeli Serije A sa 34 bodova.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()