Određen arbitar i za drugi meč u našoj grupi: Portugalac sudi Englezima i Dancima

Utakmica između Danske i Engleske biće odigran u četvrtak od 18 časova u Frankfurtu

18.06.2024. 12:12
  • Podeli:
artur soareš dijaš, 16 jun 2024 - profimedia-66715622a985b.webp Foto: Profimedia

Pošto je Evropska fudbalska unija (UEFA) danas odredila delioca pravde za meč između Srbije i Slovenije, stiglo je i drugo "imenovanje" za našu grupu - Portugalac Artur Soareš Dijaš određen je za glavnog sudiju meča između Danske i Engleske u drugom kolu grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Dijašu će pomagati sunarodnici Paulo Soareš i Pedro Ribeiro, dok je UEFA za četvrtog arbitra odredila Ukrajinca Mikolu Balakina. U VAR sobi biće Portugalac Tijago Martins i Španci Alehandro Ernandez i Huan Martinez Munuera.

Utakmica između Danske i Engleske biće odigran u četvrtak od 18 časova u Frankfurtu. Engleska je u prvom kolu pobedila Srbiju (1:0), dok su Slovenija i Danska odigrale bez pobednika, 1:1.

UEFA je odredila da Slovenac Slavko Vinčić bude glavni sudija na meču drugog kola grupe B između Italije i Španije, koji će biti odigran u četvrtak od 21 sat u Gelzenkirhenu.

Vinčiću će pomagati sunarodnici Tomaž Klančnik i Andraž Kovačič, dok je UEFA za četvrtog sudiju odredila Klemana Tirpena iz Francuske. U VAR sobi biće Slovenac Nejc Kajtazovic i Poljaci Bartoš Frankovski i Tomaš Kviatkovski.

Španija je u prvom kolu grupe B pobedila Hrvatsku (3:0), dok je Italija savladala Albaniju (2:1).

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()