Oglasila se supruga Danija Alvesa: Slomio me na hiljadu komadića

Sažna sam žena koja kreće u novi život, napisala je Žoana Sanc

17.03.2023. 09:29
  • Podeli:
Dani Alveš i Žoana Sanz-63e0b357ef30d.webp Foto: Profimedia

Supruga najtrofejnijeg fudbalera u istoriji, Brazilca Danija Alveša, Žoana Sanc, oglasila se putem Instagrama dva meseca nakon što je Dani optužen za silovanje u noćnom klubu u Barceloni.

Objavila je poruku koju je rukom napisala u notesu i kao priložila svoj rukopis kao fotografiju.

"Oduvek sam svoje emocije najbolje ispoljavala kroz pisanje. Valjda zato što sam jedino dete u porodici. To mi donosi dosta pozitivnosti u život. Volela bih da ovo pišem zbog ljubavi i sreće, ali nije tako. Ovo je bio grozan period, ali ne i najteži u mom životu jer sam se već srela sa mnogim olujama koje su bile jako mračne i bolne.

Osećaj napuštenosti i samoće ponovo mi je zakucao na vrata. Hiljadu pitanja: "Zašto" ostalo je bez odgovora. Za partnera sam odabrala nekoga ko je u mojim očima bio čovek za ceo život. Uvek je bio tu kad mi je bio potreban.

Uvek me je podržavao u svemu, gurao me napred, voleo me. Teško mi je da prihvatm da je ta osoba mogla da me slomi na hiljadu komadića. Trebaće mi godine da zaboravim način na koji me je gledao. To je nešto najneverovatnije na svetu.

Nastavljam dalje. Volim ga i uvek ću ga voleti. Laže onaj ko kaže da ljubav može da se zaboravi, ali volim sebe i cenim sebe više od toga. Završavam poglavlje života koje je počelo 18. maja 2015. godine. Iskoristiću sve prilike koje mi život pruža. Ja sam snažna žena koja kreće u novi život", napisala je Žoana.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()