Oglasila se Vijalijeva supruga: Luka je bio najprijatniji suprug i otac na svetu

Svojom hrabrošću i rečima Vijali je poslao važnu poruku svima koji se bore protiv raka, rekla je Đanlukina svastika

08.01.2023. 14:02
  • Podeli:
Đanluka Vijali i Ketrin Kuper-63babf4a51de4.webp Foto: Profimedia

Ketrin Vajt Kuper, supruga Đanluke Vijalija, prekinula je tišinu i oglasila se nekoliko dana nakon prerane smrti svog životnog saputnika i legendarnog italijanskog fudbalera. Njih dvoje bi ove godine, da nije bilo tragičnog ishoda Lukine teške bolesti, trebalo da proslave 20 godina braka. Ona je bila ta koja je od prvog dana dijagnostikovane bolesti do poslednjeg dana Vijalijevog života bila sa njim i uz njega. 

"Luka je bio veoma talentovan sportista i poštovan od svih, ali je istovremeno bio i najprijatniji muž i otac na svetu. Srkhani smo. Hvala vam za svu vašu iskrenu ljubav i podršku", poruka je koju je Katrin poslala javnosti.

Ketrin i Đanluka su se upoznali u vreme dok je Italijan igrao u Čelsiju. Venčali su se 2003. godine i roditelji su dve kćerke Olivije i Sofije. Ketrin je nekada bila manekenka, južnoafričkog porekla, koja se kasnije bavila dekorisanjem enterijera. Živeli su zajedno u Engleskoj, gde je Vijali i preminuo od posledica raka pankreasa. 

Ketrinina sestra bliznakinja, Libi, je dala izjavu za italijanski list Gazeta delo Sport:

"Ovo nije pravo vreme za razgovor, ovo su tužni dani. Moj sin živi u Italiji i rekao mi je da ste veoma dirnuti Đanlukinom smrću. Bio je velika ličnost, ne samo izuzetan sportista. Pre svega bio je čovek sa pričom: svojom hrabrošću i rečima poslao je važnu poruku svima koji se bore protiv raka".
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()