Oglasio se Aleksandar Kolarov posle propalog transfera Lazara Samardžića u Inter

Sada su sve strane javno iznele svoje verzije

23.08.2023. 09:09
  • Podeli:
Lazar Samardžić-6419a5a215629.webp Foto: Profimedia

Ne stišava se bura zbog propalog transfera srpskog reprezentativca Lazara Samardžića iz Udinezea u Inter.

Sada su sve strane javno iznele svoje verzije, a u celu priču je uključen i naš nekadašnji fudbaler Aleksandar Kolarov.

Samardžić je bio pred potpisom za Neroazure, ali se u poslednji čas sve promenilo i od tog posla neće biti ništa.

Otac srpskog plejmejkera Mladen Samardžić se oglasio i za okrivio Inter. Kako kaže, klub je sve vreme pregovarao i dogovor zaključio sa osobom koja za to nema ovlašćenje. U pitanju je agent Rafaela Pimenta.

"Inter je napravio grešku. Obavili su sve pregovore i zaključili posao sa osobom koja nije imala ovlašćenja da vodi transfer. Da, naravno da mislim na Rafaelu Pimentu. Video sam je samo jednom u životu i ne znam kako je ona uspela da se ubaci kao posrednik u celu priču. Kada smo dobili nacrt ugovora sa Interom i videli da je ona potpisana kao posrednik zahtevali smo da se to promeni. Tražili smo da razgovaramo direktno sa Interom, da se direktno sastanemo sa njima i promenimo taj aspekt. Ali očigledno je da oni nisu želeli da završe transfer, tvrdili su da je ona Lazarev agent", poručio je Mladen Samardžić.

Pimenta je iznela drugu verziju.

"Žao mi je što je Samardžićev tata opravdava svoje odluke ovakvim argumentima. Neka činjenice govore umesto mene. Od toga da sam imala sastanak sa njim, njegovom suprugom i Aleksandrom Kolarovom u mojoj kancelariji u Monte Karlu, do mnogih zajedničkih poziva različitim klubovima. Tada je Lazarov otac tražio od Udinezea da priča sa mnom. Imali smo i zajednički sastanak u sedištu Intera. Imali smo i video poziv sa njegovim sinom kako bismo organizovali medicinske preglede, do toga da sev organizuje dolazak ostalih članova porodice i snimatelja u Milano kako bi se snimili video zapisi. Posle svega ovoga Samardžić je tražio stvari sa kojima se nisam slagala. Odlučila sam da se povučem iz pregovora", istakla je ona.

Na kraju se oglasio i Aleksandar Kolarov, koji je bio jedan od posrednika, i stao na stranu Pimente.

"Mogu u potpunosti da potvrdim verziju priče koju je iznela Rafaela Pimenta. Ja sam bio taj koji je upoznao sa ocem igrača i koji je prisustvovao nekim sastancima, zajedno sa mojim bratom. Njena verzija je apsolutno tačna. Žao mi je što sam čuo toliko laži od dečakovog oca", jasan je Kolarov.

Kako bilo, Samardžić neće u Inter. Barem ne u ovom prelaznom roku. Sezonu je počeo u dresu Udinezea i izvesno je da će tu ostati.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()