Oglasio se Dejan Stanković: Srbin pružio najnovije informacije o zdravstenom stanju sina

Srpski trener imao je dobru poruku za sve zabrinute oko zdravstvenog stanja njegovog sina Stefana

20.04.2024. 09:24
  • Podeli:
Dejan Stanković-64b64946b7a5e.webp Foto: Nemanja Cerović/Tanjug

Dejan Stanković, koji trenutno pauzira u svom trenirskom poslu zbog sinovljeve bolesti, oglasio se za zvanični sajt Ferenvaroša i otkrio detalje zdravstvenog stanja svog sina Stefana.

Prema Stankovićevim rečima, Stefan se oporavlja.

"Pre svega, želeo bih da se zahvalim navijačima, osoblju, mom timu što su poslednjih dana bili uz mene i moju porodicu, situacija se iz dana u dan popravlja", bio je iskren Stanković.

Porodica još uvek nije dala detalje o zdravstvenom stanju mladog Stankovića, ali sudeći po reakciji Dejana, situacija je bila ozbiljna.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()