Oglasio se Fenerbahče posle neverovatnog finala: Imamo hiljade trofeja u svom muzeju

Poslednja utakmica Superkupa Turske odigrana je iz drugog pokušaja, za svega dva minuta

08.04.2024. 10:46
  • Podeli:
Fenerbahče Galatasaraj -6612f1dcef7c6.webp Foto: Screenshot

Fudbalski klub Fenerbahče oglasio se pošto je ekipa u Superkupu Turske napustila teren posle samo dva minuta igre. Utakmicu sa gradskim rivalom Galatasarajem počeo je sa omladincima, koji su pustili rivala da postigne odmah gol, a potom su napustili stadion.

Mario Ikardi je bio strelac u 1. minutu i odmah nakon toga igrači Fenerbahčea su napustili teren i tako omogućili najvećem rivalu da podignu trofej.

Meč je trebalo da se odigra 29. decembra u Rijadu, u Saudijskoj Arabiji, ali je odložen.

Ipak, finale je počelo iz drugog pokušaja, ali se nije igrao regularnih 90 minuta. Galatasaraj je osvojio pehar bez borbe.

Posle svega Fenerbahče se oglasio putem društvenih mreža.

"Danas, kada izlazimo na teren ne da pobedimo, nego da branimo istinu, ono što želimo da naglasimo kako bismo sumirali naš stav je ovo: Služeći turskom sportu sa njegovom 117-godišnjom istorijom, ne samo u fudbalu nego u svakoj grani u kojoj se takmičimo, imamo hiljade trofeja u svom muzeju koji nose tragove znoja i rada, osećaj nacionalne vrednosti svoje zemlje sa svojih 30 miliona navijača. Kao najveći svetski sportski klub nastavićemo da stojimo uspravno danas i sutra, kao što smo činili juče", napisali su iz Fenerbahčea.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()