Oglasio se Pešić: Sve su to gluposti, od četvrtka sam na rapolaganju timu

Umoran sam od priča rekla kazala, kaže igrač Ferencvaroša

18.03.2024. 14:08
  • Podeli:
Aleksandar Pešić-65f8247f69806.webp Foto: Zsolt Czegledi/MTI via AP/Tanjug

Fudbaler Ferencvaroša Aleksandar Pešić oglasio se povodom vesti o neograničenoj suspenziji iz tima i naglasio da su priče o sukobu sa saigračima gluposti i da je "medijska priča napumpana" rekao je za Informer da su pojedini mediji "napumpali" priču.

"Tvrdim da nije bilo nikakvog sukoba i da je to glupost. Do srede sam u Beogradu, imamo tri dana slobodno i od četvrtka sam ponovo na raspolaganju stručnom štabu. Nije uopšte tako kako su mediji predstavili. Došlo je do male nesuglasice sa golmanom oko neke lopte, ali to se svakodnevno dešava u svim klubovima i u svakoj svlačionici je to normalna pojava. Tvrdim da je to istina i umoran sam od priča rekla kazala", rekao je Aleksandar Pešić za Informer.

Mađarski tim je tokom dana objavio da je srpski fudbaler odstranjen iz tima neograničeno zbog sukoba sa kapitenom Ferencvaroša i golmanom nacionalnog tima Mađarkse. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()