Oglasio se povređeni holandski golman: Imam ogromno poverenje u saigrače

Vidimo se uskoro, naglasio je Etjen Vesen

03.10.2023. 08:40
  • Podeli:
Etjen Vesen-651bb6f5a0100.webp Foto: Profimedia

Golman RKC Valvajka Etjen Vesen, koji je teško povređen u subotu tokom meča protiv Ajaksa, oglasio se putem sajta holandskog fudbalskog kluba i zahvalio se svima na porukama podrške uz napomenu: Vidimo se uskoro.

"Dragi članovi, kolege i navijači RKC-a želeo bih prvo da se zahvalim medicinskom osoblju u Ajaksu i osoblju hitne pomoći na brzom i ispravnom postupanju. Vidim da mi podrška stiže sa svih strana. Ovom prilikom zahvaljujem svima koji saosećaju sa mnom i mojom porodicom, izuzetno cenimo podršku", rekao je Vesen.

Dodao je da je u ponedeljak ujutru imao kratak video poziv sa saigračima. 

"Bilo je jako lepo opet ih sve videti. Prvo deo mog oporavka sastoji se od odmora. Zbog toga neću moći da odgovorim na sve poruke u narednom periodu. Za sada je važno da se fokusiramo na utakmicu protiv Almere sitija sledeće subote. Kao članovi RKC hajde da pružimo ekipi veliku podršku. Imam mnogo poverenje u saigrače, oni će se sledeće subote boriti za pobedu. Vidimo se uskoro", zaključio je Vesen.

Golman kluba iz Valvajka ostao je nepomično da leži na travi posle sudara sa napadačem gostiju Brajanom Brobijem. 
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()