Oglasio se Vazura: Ako se Severina ne pojavi na treningu biće kažnjen

Igrač nema osnova za raskid ugovora, tvrdi generalni direktor Partizana

22.02.2024. 15:25
  • Podeli:
Miloš Vazura-1665409974104.webp Foto: FK Partizan

Ksander Severina se spakovao, bez reči, i otišao kući u Holandiju. Tim povodom oglasio se generalni direktor Partizana Miloš Vazura

"Severina je u sredu bio na treningu i ono što želim da naglasim je da mu se ne duguje nijedna plata. Danas se nije pojavio na treningu, čekamo da vidimo u čemu je problem. Čuli smo se sa njegovim menadžerom i nema osnova za raskid. Nadam se da će sve biti u redu. Jedino što mu se duguje je bonus u iznosu od 25.000 evra, ali ponavljam, to nije osnov za raskid ugovora. Ako se ne pojavi na treningu, biće kažnjen od strane kluba, kao što je bio slučaj sa Dijabateom", rekao je Vazura za Informer.

Igrač je pre nekoliko dana pričao da mu je cilj da osvoji titulu sa Partizanom i da je zbog toga došao među crno-bele, a danas ga nema u timu Igora Duljaja kako tvrdi njegov menadžer "već mesec dana apeluje da mu se isplati ono što mu se duguje". 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()