Oglasio se Vlahović: Kada misle da smo pali, mi ćemo se podići jači nego pre

Nikada nijedan igrač nije ostavio Staru damu da se iz krize i problema izvlači sama

21.01.2023. 19:01
  • Podeli:
dusan-vlahovic-foto-jonathan-moscrop-newscom-pixsell.jpg

Juventus je u krizi, ali igrači nemaju nameru da ga napuste. Nije ovo prvi put da je Stara dama na stubu srama, a nije ni prvi put da oni koji je predstavljaju na terenu od nje ne odustaju - naprotiv kako su joj u prošlom posrnjuću, 2006. zbog selidbe u Seriju B, ruku spasa pružili i u njoj ostali Alesandro del Pjero, Fabio Kanavaro, David Trezete ili Đanluiđi Bufon, tako joj sada vernost i poverenje daju Dušan Vlahović, Filip Kostić, Leonardo Bonući i Vojćeh Ščesni.

Reprezentativac Srbije i napadač Juventusa Dušan Vlahović upravo je na tu temu poslao poruku svetu, a medijima stavio do znanja da nigde iz Torina ne ide. 

"Ne plašimo se nekoliko bodova manje na tabeli. Ne plašimo se da zavrnemo rukave. Nismo uplašeni ni zbog naših protivnika. Nema potrebe da se plašimo bilo čega. Jer kada misle da smo pali, mi ćemo se podići jači nego pre. To smo mi, to je Juventus", napisao je na Instagramu Dušan Vlahović na Instagramu.

Reprezentativac Srbije je do sada u Seriji A odigrao 10 utakmica i postigao šest golova. Od povratka sa Svetskog prvenstva, a i nešto pre odlaska u Katar, trener tima iz Torina Masimilijano Alegri nije mogao da računa na njega jer se borio sa povredama i njihovim posledicama.

Juventus je posle kazne i oduzimanja 15 bodova, zbog finansijskih malverzacija prethodne uprave, pao na 10. mesto u Seriji A i sada ima 22 boda, 12 manje od Lacija koji je četvrti, a to je poslednja pozicija koja vodi u Ligu šampiona.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()