Oglasio se Vlahović posle poraza Srbije: Imao poruku za saigrače - pa se obratio navijačima

Poruka optimizma

17.06.2024. 08:12
  • Podeli:
vlahovic-666fd33341e53.webp Foto: AP Photo/Martin Meissner

Reprezentacija Srbije doživela je poraz u svom prvom meču na Evropskom prvenstvu pošto je u Gelzenkirhenu poražena od Engleske rezultatom 1:0.

Belingem je bio koban za "orlove" u 13. minutu, a naš tim do kraja uprkos pokušajima i ofanzivi nije uspeo da se vrati i osvoji makar bod.

Piksi je izašao hrabro sa dva napadača, ali ni aleksandar Mitrović, ni Dušan Vlahović nisu uspeli da zatresu mrežu Džordana Pikforda iako su obojica po jednom oprobali sjajno šut sa distance.

Vlahović se posle meča oglasio na Instagramu sa porukama optimizma.

"Ponosan sam što nosim ovaj dres i što sam deo ove fantastične grupe", pohvalio je igrač Juventusa saigrače.

On je imao i poruku za navijače koja sve može da raduje.

"Veliko hvala svim navijačima koji nas podržavaju od kuće i svima koji su došli da nas podrže večeras. Čast mi je biti ovde. Idemo dalje, hrabro!", napisao je Vlahović na instagramu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()