Olga Danilović puca od ponosa: Njen dragi izborio četvrtfinale Lige šampiona - odmah se pohvalila

Utakmicu je narvno pratila uživo

14.03.2024. 10:33
  • Podeli:
olga danilovic-65f2c31f8e121.webp Foto: Instagram/Printscreen/danilovicolga

Naša teniserka Olga Danilović pratila je u Madridu pobedu Atletika protiv Intera u osmini finala Lige šampiona.

"Jorgandžije" su bile bolje "nero-azura" u regularnom toku rezultatom 2:1. Potom su usledili produžeci, a onda i penali gde je tim iz Madrida slavio sa 3:2.

Glavni heroj ovog duela je bio slovenački golman Jan Oblak koji je dva puta pročitao šuteve protivničkih igrača s 11 metara.

Njegova devojka Olga Danilović uživo je pratila utakmicu s stadiona "Vanda Metropolitano", a nakon trijumfa nije krila koliko joj je drago što je njen dragi izborio četvrtfinale Lige šampiona. Ona je odmah na svom Instagram  profilu podelila slavlje s terena.

Kasnije je objavila njihovu zajendičku fotgrafiju, na kojoj ona drži trofej koji je Slovenac dobio za najboljeg igrača utakmice.

 

Foto: Instagram/Printscreen/danilovicolga

Ovo dvoje sportista su u vezi od prošle godine. Oblak je više puta viđen na njenim mečevima, a Olga takođe često prati fudbalske utakmice svog partnera. Kada se Slovenija kvalifkovala na Evropsko prvenstvo, ona je takođe bila prisutna na stadionu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()