Oglasio se Pavlović: Moja odluka nije protiv Srbije, nego u korist Nemačke

U mojim grudima biju dva srca, rekao je mladi igrač Bajerna

14.03.2024. 15:23
  • Podeli:
Aleksandar Pavlović Bajern Minhen Angelika Warmuthdpa via AP_Tanjug-65eee19b96411.webp Foto: Angelika Warmuth/dpa via AP/Tanjug

Vezni fudbaler Bajerna Aleksandar Pavlović (19) prihvatio je poziv selektora Julijana Nagelsmana da debituje za popularni "Elf", a povodom toga je rekao da odluka nije protiv reprezentacije Srbije nego u korist Nemačke.

Pavlović je rođen u Minhenu, otac mu je Srbin, a majka Nemica. 

"Veoma sam srećan što sam pozvan u seniorsku reprezentaciju Nemačke. U mojim grudima biju dva srca - moja majka je Nemica, a otac mi je Srbin. Zato moju odluku ne bi trebalo tumačiti kao da je protiv reprezentacije Srbije, nego u korist Nemačke. Rođen sam i odrastao u Minhenu, celu fudbalsku karijeru sam proveo u Bajernu i jedva čekam utakmice u dresu selekcije Nemačke", rekao je Pavlović.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()