Olimpijakos ponovo na gostovanju u Srbiji: Ovog puta protiv izraelskog Makabija

Stiže "Olimpijakos iz Bačke Topole"

28.02.2024. 20:59
  • Podeli:
Navijači Olimpijakos-656d81b034f9e.webp Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth/Tanjug

Nakon što su fudbaleri Olimpijakosa gostovali ekipi TSC-a u Bačkoj Topoli u okviru Lige Evrope, ponovo će Atinjani putem Srbije, ali ovog puta zbog obaveza u okviru osmine finala Lige Konferencija, gde će ih "dočekati" ekipa Makabija iz Tel Aviva 14. marta.

Izraelski tim će na meču sa grčkim klubom imati i podršku navijača, a ovu informaciju potvrdili su i na zvaničnom sajtu.

"Makabi Tel Aviv će 14. marta biti domaćin revanš meča osmine finala Lige Konferencije protiv Olimpijakosa na stadionu u Bačkoj Topoli u Srbiji. Odluka je doneta nakon odobrenja lokalnog Fudbalskog Saveza da Bačka Topola bude domaćin meča uz prisustvo navijača, kao i Predsednik IFA Sino Huartez, koji je bio uključen u razgovore sa FS Srbije i lokalnim vlastima. Detalji o procesu prodaji karata i paketima za meč biće objavljeni uskoro", navodi se u objavi Izraelaca.

Prvi meč se igra u Atini i na programu je 7. marta.

Pobednici osmine finala će se plasirati u četvrtfinale, a žreb je zakazan za petak 15. mart, dok poraženi ostaju bez daljeg učešća u evropskim takmičenjima za sezonu 2023/24.

Izjednačen rezultat nakon 180 minuta vodi u produžetke, bez obzira na broj golova koji je svaki tim postigao kod kuće i u gostima. Ako pitanje pobednika ne bude rešeno nakon dodatnih 30 minuta, nerešen rezultat dovodi do izvođenja jedanaesteraca, koji će rešiti dilemu ko nastavlja evropsku turneju.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()