Olimpik spremio vrhunsko pojačanje: U Marselj stiže italijanski stručnjak

De Zerbi stiže u Francsuku

25.06.2024. 09:59
  • Podeli:
roberto de zerbi-667a7d1a57353.webp Foto: Owen Humphreys/PA via AP

Italijanski fudbalski stručnjak Roberto de Zerbi imenovan je za novog trenera Olimpika, saopštio je klub iz Marseja.

"Postigli smo načelni dogovor sa De Zerbijem. Klub trenutno radi na tome da formalizuje dolazak italijanskog trenera i njegovih saradnika u Olimpik. Pripremamo se za njegov dolazak u narednim danima", saopštio je klub iz Marseja.

De Zerbi (45) je prethodne dve sezone bio menadžer Brajtona, a pre toga je trenirao Šahtjor iz Donjecka, Sasuolo, Benevento, Palermo i Fođu.

Olimpik je prošle sezone osvojio osmo mesto u francuskom prvenstvu. Nova sezona u francuskom šampionatu počinje 18. avgusta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()