Omladinci Zvezde poraženi u Bernu od Jang Bojsa: Loša uvertira za meč "matorih" u Ligi šampiona

Počasni gol za Beograđane dao je Luka Lečić u 86. minutu

28.11.2023. 16:38
  • Podeli:
omladinci fk crvena zvezda - omladinci fk jang bojs, 28 nov 2023 - foto facebook fk crvena zvezda-65660902aa0d2.webp Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

Omladinci Crvene zvezde poraženi su danas u Bernu od vršnjaka iz Jang Bojsa sa 2:1, u meču petog kola grupe G fudbalske UEFA Lige mladih.

Obe ekipe su i pre ovog meča izgubile sve šanse da se plasiraju u narednu fazu, u koju idu dve prvoplasirane iz grupe, a Jang bojs je pobedio Zvezdu istim rezultatom kojim je izgubio od današnjeg rivala u Beogradu. 

Hugo Para je postigao prvi gol za domaćina u 18. minutu na asistenciju Toma Murita. Da će Švajcarci pobediti nagovestio je Janis Luti golom u 71. minutu, posle dodavanja Sonija Henčoza.

Poraz Zvezde ublažio je rezervista Luka Lečić golom u 86. minutu.

Obe ekipe sad imaju po tri boda, ali Crvena zvezda je bolja jer ima gol razliku minus pet, dok Jang bojs ima minus devet.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()