Omri Glazer novi rekorder Lige šampiona

Glazer je fenomenalno branio u većem delu meča na stadionu "Etihad"

20.09.2023. 00:31
  • Podeli:
Omri Glazer-64b7ec315aefd.webp Foto: FK Crvena zvezda

Golman Crvene zvezde Omri Glazer postao je rekorder Lige šampiona pošto je u porazu od Mančester Sitija (1:3) imao čak 13 odbrana, saoštio je specijalizovani portal za statistiku "Madridzone".

Glazer je fenomenalno branio u većem delu meča na stadionu "Etihad" i bio najzaslužniji što je Zvezda na poluvreme otišla sa prednošću od 1:0, ali je imao nesreću da u 60. minutu kiksne i omogući Hulijanu Alvarezu da postigne gol iz slobodnog udarca, dok je kod preostala dva gola bio bez šansi da odbrani.

Izraelac je na listi po broju odbrana prestigao Fernanda Musleru koji je imao 12 odbrana na meču Galatasaraj - Real koji je odigran 22. oktobra 2019. godine. 

U grupi golmana sa po 11 odbrana u Ligi šampiona je i doskorašnji kapiten Crvene zvezde Milan Borjan koji je toliko zaustavljenih udaraca imao u porazu 1:6 od Pari Sen Žermena, 3. oktobra 2018. godine.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()