On će deliti pravdu: Poznat sudija meča Francuske i Poljske

Utakmica između Francuske i Poljske biće odigrana u utorak od 18 časova

23.06.2024. 16:15
  • Podeli:
francuska AP PhotoAlessandra Tarantino-667080e33bd0b.webp Foto: AP PhotoAlessandra Tarantino

Kako je saopštila UEFA, Italijan Marko Gvida biće glavni sudija na meču Francuska - Poljska u trećem kolu grupe D na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Gvidi će pomagati sunarodnici Filipo Meli i Đorđo Pereti, dok je UEFA za četvrtog arbitra odredila Radeta Obrenovića iz Slovenije.

U VAR sobi biće Italijan Masimilijano Irati, Portugalac Tijago Martins i Katalin Popa iz Rumunije.

Utakmica između Francuske i Poljske biće odigrana u utorak od 18 časova u Dortmundu.

Drugi duel trećeg kola grupe D između Holandije i Austrije sudiće Slovak Ivan Kružljak. Njegovi pomoćnici biće Branislav Hancko i Jan Pozor, dok je UEFA za četvrtog sudiju odredila Irfana Peljta iz BiH.

U VAR sobi biće Nemci Marko Fric i Kristijan Dingert i Nejc Kajtazovic iz Slovenije. Utakmica između Holandije i Austrije na programu je u utorak od 18 sati u Berlinu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()