'On jako ceni Tadića': Mijatović razgovarao sa Piksijem i otkrio detalje

Bivši reprezentativac prokomentarisao i susret sa Engleskom

19.06.2024. 14:02
  • Podeli:
Predrag Mijatović-6467d1a711235.webp Foto: UNA

Predrag Mijatović se uključio u emisiju na K1 televiziji, gde je, između ostalog, prokomentarisao meč između Srbije i Engleske na Evropskom prvenstvu u fudbalu, gde su "Orlovi" izgubili rezultatom 1:0.

Nekadašnji reprezentativac i fudbaler Reala iz Madrida naveo je da imao priliku da razgovara sa selektorom Draganom Stojkovićem i otkrio kakav stav ima Piksi prema kapitenu nacionalnog tima Dušanu Tadiću.

Za početak. Mijatović se osvrnuo na meč Srbija-Engleska.

"Mislim da je reprezentacija Srbije ostavila dobar utisak. Rezultatski nije nilo dobro, jer smo izgubili. To je u ovom trenutku što meni najviše smeta. Mislim da je utakmica bila za neki nerešen rezultat. Prvih 20 minuta su Englezi bili bolji. Ne preterano, mi smo ih respektovali više nego što treba. Onda smo krenuli da igramo dobro. Nerešen rezultat je bio najobjektivniji. Nije se to dogodilo i sada treba zaboraviti utakmicu sa Engleskom. Mislim da će selektor značajno promeniti sastav u utakmici protiv Slovenije. Mislim da je reprezentacija spremna", rekao je Mijatović, te je otkrio da je razgovarao sa selektorom Piksijem.

"Imam tu privilgegiju da razgovaram sa selektorom i bio je, osim rezultata, zadovoljan. On jako ceni Tadića i uopšte ne isključuje mogućnost da će Tadić početi utakmicu protiv Slovenije. Selektor traži najidealniji tim. Svi imaju neki značaj u reprezentaciji, svi mogu da pomognu u narednim utakmicu. Mislim da su svesni koliko je utakmica (protiv Slovenije) važna", naveo je Mijatović.

Fudbalska reprezentacija Srbije svoj naredni meč na Euru u Nemačkoj igra protiv Selekcije Slovenije u četvrtak, 20. juna, od 15 časa u Minhenu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()