Oproštajna nagrada: Toni Kros proglašen za najboljeg fudbalera Nemačke u prošloj sezoni

Kros je sredinom jula posle Evropskog prvenstva saopštio da je završio igračku karijeru

04.08.2024. 21:16
  • Podeli:
toni kros-66867a3e4a2d6.webp Foto: AP Photo/Hassan Ammar

Fudbaler Toni Kros proglašen je danas za najboljeg igrača Nemačke u sezoni 2023/2024, saopštio je Fudbalski savez Nemačke (DFB), prenosi AP.

Kros je drugi put u karijeri proglašen za igrača sezone u Nemačkoj. Ovu nagradu dodeljuje nemački sportski magazin Kiker.

Kros je sredinom jula posle Evropskog prvenstva saopštio da je završio igračku karijeru.

Šef stručnog štaba Bajera iz Leverkuzena Ćabi Alonso proglašen je za najboljeg trenera Nemačke u prošloj sezoni. On je prošle sezone sa Bajerom osvojio "duplu krunu" u Nemačkoj.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()