Opšta makljaža na utakmici IMT-Novi Pazar: Prvo se tukli fudbaleri, a onda i navijači

Incident je potrajao, a scene su bile poražavajuće za jedan ovakav sportski događaj.

10.12.2023. 22:05
  • Podeli:
adem ljajić fk novi pazar foto Elmedin HajrovicATAImages-657629306c0bf.webp Foto: Elmedin Hajrovic/ATA Images

Fudbaleri IMT-a savladali su ekipu Novog Pazara rezultatom 1:0 u 18. kolu Superlige na stadionu Voždovca, ali je ishod meča pao u drugi plan jer je došlo do tuče između fudbalera dva kluba.

Prvo poluvreme utakmice između IMT-a i Novog Pazara proteklo je bez golova, a onda je na samom startu drugog poluvremena, preciznije u 46. minutu Miloš Luković postigao gol za 1:0.

Rezultat je ostao nepromenjen, a onda je u samoj završnici došlo do sukoba na terenu.

Sve je počelo posle duela Vladimira Radočaja i fudbalera gostujuće ekipe Ebenezera Anana

Fudbaler iz Gane odgurnuo je Radočaja sa leđa dok je fudbaler IMT-a, a potom se Anana sukobio i sa klubom domaće ekipe.

Nakon sukoba igrača, došlo je i do sukoba na tribini, među navijačima dva kluba. U toku meteža u jednom trenutku je Adem Ljajić pokušao da uleti na tribinu, a potom je Radočaja uhvatio i vukao nekoliko metara. Utakmica je završena nakon što je sudija David Mitić žute kartone dao Ljajiću i Radočaju.

Incident je potrajao, a scene su bile poražavajuće za jedan ovakav sportski događaj. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()