Optužbe člana kluba: Laporta i njegovi prijatelji zarađuju na račun Barselone

Ljubav prema Barseloni pokušava da stane na put malverzacijama

29.09.2023. 11:23
  • Podeli:
joan-laporta-profimedia.jpg

FK Barselona doživljava neviđenu krizu. Novo poglavlje problema je ono koje vodi Huan Ignasi Prats, član kluba pod brojem 70.933, koji je podneo žalbu Disciplinskoj komisiji Barse protiv predsednika Đoana Laporte, potpredsednika za ekonomska pitanja Eduarda Romeua i Đoan B. Kasas, člana kluba. 

Ignasi se nada da će Disciplinska komisija Barselone saslušati njegovu žalbu, a ako se to ne desi ima plan i kako dalje:

"Ići ću na sud i sve će se ovo završiti na sudu", naglasio je Ignasi, a prenose španski mediji.

S druge strane, Ignasi je želeo da govori i o predsedniku kluba Đoanu Laporti: 

"On je, uz Gasparta, najgori lider u istoriji Barse. Kontroliše medije i okružuje se unutar kluba svojim prijateljima, sa kojima se bogati račun kluba. Oni su profiteri". 

Prats sumnja u još neke malverzacije.

"Ne bih bio iznenađen da je Đoan putovao u Katar kako bi zaključio sporazume sa arapskim investicionim fondovima".

Prats navodi i razloge zašto ne ide na utakmice Baselone iako je njen član: 

"Ja ne idem na taj stadion jer mase kontroliše Laporta".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()