Optuženi Florenc tvrdi: Nikada se nisam kladio na fudbalske mečeve

Bek Milana je bio na saslušanju

17.11.2023. 09:11
  • Podeli:
Alesandro Florenci-65571fe6afd28.webp Foto: AP Photo/Luca Bruno/Tanjug

Fudbalski savez Italije (FIGC) saopštio je da nije pokrenut nikakav postupak protiv igrača Milana Alesandra Florencija zbog ilegalnog klađenja.

Italijanski mediji navode da je Florenci bio na saslušanju. Međutim, bek Milana nije među onima koji su se kladili na fudbalske utakmice.

"Sa naše strane se ne vodi nikakav proces, jer trenutno nemamo informacija ili dokaza o klađenju na fudbalske utakmice", objavio je FIGC.

Italijanski mediji podsećaju da su Sandro Tonali i Nikolo Fađoli suspendovani zbog klađenja na fudbalske mečeve. Tonali je suspendovan na 10 meseci, a Fađoli na sedam.

"Nikada se nisam kladio na fudbalske mečeve. Ali, igrao sam neke druge igre, poput ruleta", rekao je Florenci.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()