Orlići u Leskovcu igraju kvalifikacije za EURO: Na Drulovićevom spisku i Mimović

14.03.2024. 14:00
  • Podeli:
Ljubinko Drulović-65f2f4f9ee1dc.webp Foto: FSS

Selektor mlade reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović saopštio je spisak fudbalera za mečeve protiv Luksemburga i Severne Irske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine, koje će biti održano 2025. godine u Slovačkoj.

Mladi fudbaleri Srbije okupiće se u ponedeljak, 18. marta u Novom Sadu. Orlići će 22. marta od 19.30 časova na stadionu "Emil Majriš" igrati sa Luksemburgom, a četiri dana kasnije u Leskovcu, od 18 sati, dočekaće selekciju Severne Irske.

Na spisku Ljubinka Drulovića se nalazi 24 igrača:

Golmani: Veljko Ilić (TSC), Andrija Katić (Voždovac), Strahinja Manojlović (Javor).
Odbrana: Mihajlo Ilić (Bolonja), Stefan Leković (Viljareal), David Petrović (Radnički Niš), Bojan Kovačević (Partizan), Uroš Drezgić (Rubin), Vladimir Prijović (Spartak), Uroš Lazić (Češke Buđejovice), Ognjen Mimović (Crvena zvezda).  
Sredina terena: Aljoša Vasić (Palermo), Mihajlo Stevanović (Sent Galen), Aleksa Matić (Voždovac), Jovan Lukić (Spartak), Nikola Jojić (Stouk), Igor Miladinović (Čukarički). 
Napad: Miloš Pantović (TSC), Vanja Vlahović (Atalanta), Stefan Mitrović (Verona), Matija Gluščević (Radnički KG), Uroš Kabić (Torino), Marko Lazetić (Fortuna Sitard), Petar Ratkov (Salcburg).

Zamenio Nedeljkovića primetio ga Drulović

Desni bek Crvene zvezde Ognjen Mimović dobio je poziv za mladu fudbalsku reprezentaciju Srbije, a to je specifično jer samo što je dobio priliku kod trenera Vladana Milojevića, jer je neko morao da zameni povređenog Kostu Nedeljkovića, stigao je i poziv u nacionalni tim.

Srbija se nalazi u grupi F kvalifikacija za EP 2025. sa selekcijama Ukrajine, Engleske, Azerbejdžana, Luksemburga i Severne Irske.

Prvo mesto na tabeli drži Ukrajina sa 15 bodova, dok je Engleska druga sa 12. Srbija je na trećoj poziciji sa devet, a potom slede Azerbejdžan, Luksemburg i Severna Irska, koji su osvojili po tri boda.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()