"Orlovi" će na megdan Evropskom prvaku: Španija protivnik Srbije u Ligi nacija

Najteži mogući protivnik za Piksijeve izabranike

15.07.2024. 08:10
  • Podeli:
Srbija Slovenija EURO24-6674483e66a1a.webp Foto: AP PHOTO

Fudbaleri Španije, novi prvaci Evrope, igraće prvi naredni meč protiv Srbije, 5. septembra na stadionu "Rajko Mitić", u okviru prvog kola grupe 4 A Lige nacija, takmičenja u kojem "crvena furija" takođe brani pehar.

Srbiji, koja je eliminisana posle grupne faze EP, takođe će meč protiv novog prvaka Evrope biti prvi posle neuspeha u Nemačkoj. Izabranici Dragana Stojkovića će 15. oktobra u goste novom prvaku, a utakmica će se igrati u Kordobi.

Španija i Srbija će u grupi 4 A Lige nacija za rivale još imati i Švajcarsku i Dansku. Dve prvoplasirane selekcije će se plasirati u četvrtfinale A Lige nacija.

Španija je 2023. godine osvojila Ligu nacija pobedom nad Hrvatskom posle penala.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()