Orlovi odradili prvi trening uoči mečeva sa Mađarskom i Crnom Gorom: Pogledajte kako se ekipa priprema

Srbija se nalazi na drugom mestu na tabeli grupe G kvalifikacija za EP 2024

09.10.2023. 21:13
  • Podeli:
fudbalska reprezentacija srbije orlovi fss trening-65244f8570d6e.webp Foto: FSS

Fudbalska reprezentacija Srbije odradila je večeras prvi trening u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Reprezentativci Srbije okupili su se danas u Staroj Pazovi uoči mečeva sa Mađarskom i Crnom Gorom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Treningu su prisustvovali i čelnici Fudbalskog saveza Srbije, predsednik Dragan Džajić, potpredsednik Branislav Nedimović, generalni sekretar Jovan Šurbatović, kao i direktor svih reprezentativnih selekcija Nenad Bjeković, direktor sportskog sektora Miroslav Tanjga, direktor A reprezentacije Stevan Stojanović.

Srbija će u subotu gostovati selekciji Mađarske, a tri dana kasnije igraće sa Crnom Gorom u Beogradu.

Srbija se nalazi na drugom mestu na tabeli grupe G kvalifikacija za EP 2024. sa 10 bodova koliko ima i prvoplasirana Mađarska. 

Pogledajte kako su Orlovi trenirali: 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()